Szia,

Adri vagyok,

a Bunny&Friends STOP! babakártyák megálmodója.

Kisfiam születése előtt sokféle segítő pozícióban dolgoztam, voltam HR vezető és coach is, most főállású anyaként a világot a kisfiam jelenti. 

Mi a kártyáim története?

A terhességem alatt már a 6. hónaptól voltak olyan összehúzódásaim, ami miatt az orvosom pihenésre intett.

Tartottam a legrosszabbtól, ezért alaposan utánanéztem mi történik akkor, ha a babám idő előtt születik meg. Az internet azonban veszélyes hely, nagyon sok információ jut el az emberhez, ami pánikot kelthet benne - ha keresi, ha nem.

Sok olyan cikket olvastam, ami arra hívja fel a figyelmet milyen veszélyes lehet, ha akár babalátogató alkalmával, akár csak egy séta közben valaki kézfertőtlenítés nélkül simogatja meg a baba arcát, kezét vagy lábát, vagy puszit ad neki – így növelve a lehetőségét/veszélyét a kórokozók a kicsi szervezetébe jutásának.

A kora-és újszülött babák immunrendszere fejletlen, ezért jobban ki vannak téve bacik támadásainak, mint mi felnőttek.

Magyarországi statisztikák szerint a terhességek közel 10%-a fejeződik be hamarabb a kelleténél.

„Huhh, oké, kell valami jó megoldás” – gondoltam.

Amennyiben már anyuka vagy, vagy éppen csöppségedet várod, biztosan találkoztál azzal a jelenséggel, hogy az emberek ösztönösen meg akarnak simogatni mindent, ami cuki: kiskutya, kiscica, növekvő terhes pocak, pici baba.

Aggódó leendő anyaként – és mivel azt sem szerettem, ha valaki a pocakomat simogatta meg kérdezés nélkül – utánanéztem, hogyan lehetne ezt megelőzni, de sajnos nem találtam jó módszert.

Persze, mondjátok sokan, ha ilyen történik, szépen rászólok az adott emberre és meg van oldva a helyzet. Viszont ismerve magam, tudtam, hogy ez nekem valószínű nem menne, lefagynék az adott helyzetben.. és veszekedni se szerettem volna senkivel, mert elég konfliktuskerülő típus vagyok.

Ezért készítettem pár kártyát a fiamnak, akárhogy is lesz, ezzel is segítsem a védelmét.

 

A kártyát a babakocsi kupolájára lehet rögzíteni, így mindig szem előtt van, és mivel nem megszokott jelenség, biztosan elolvassa az, aki a babakocsihoz közeledik.

Szerencsére kisfiam végül még később is érkezett, mint vártuk, de a kártyák jelentőségét és fontosságát szeretném továbbra is kiemelni, másokkal megosztani.

Szeretném segíteni, támogatni azokat a leendő vagy már gyakorló anyukákat, akik hozzám hasonló félelmekkel küzdenek, és szeretnék megóvni babájukat amennyire csak lehet.

Biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen anyuka, aki így gondolkozik, ezért mostantól a kártyák meg is rendelhetőek tőlünk online.

Mire jók a kártyák?

* Felakaszthatod a babakocsira, autós hordozóra vagy akár a kendőre/kengurura, előre jelezve kérésed a világ felé.

* Megóvhatod gyermeked a kéretlen simiktől és pusziktól, megakadályozva bacik és vírusok átadását gyermekednek.

* A kártya figyelemfelkeltő, nyílt és egyértelműen jelzi kérésed, így neked már nem kell külön vitába szállni idegenekkel - így olyanok is nagy hasznát vehetik, akik nem akarnak konfliktust felvállalni, vagy nem mernek másokra rászólni.

Kártyáim többféle, saját tervezésű dizájnnal érhetőek el, a grafikák és minták egy amerikai tervező keze munkáját dícsérik. Használatukra licenszel rendelkezem.

Kérlek tekintsd meg kártyáimat, és ha valamelyiket szimpatikusnak találod, üzenetben tudsz rendelni belőle.

Sok boldogságot és jó egészséget,

Adri

Bouquet5.png