Keresés
  • Adri

STOP! Babakártya télen?!Sok kérdés érkezik hozzám a STOP!Babakártyákkal kapcsolatban. Nemrég egy olyan kérdést kaptam, ami sokakban felmerülhet mostanában, ezért megválaszolom itt is:

K: Miért érdemes használni a STOP!Babakártyát télen, amikor ha sétáltatom is a babát, egy lélekkel sem találkozom az utcán?!

V: A kártya maga elég megosztó, újdonság, gyakran érzi az ember “furán" tőle magát, hogy mások megnézik (bár ez a célja, nem? 🙂 ). Télen, amikor kisebb az esélye találkozni másokkal az utcán, egyszerűen gyakorolhatunk, hozzászokhatunk, hogy ott lóg a kártya, és ha jobb idő lesz, már teljesen természetessé válik a viselése, fel se fog tűnni.

Ne felejtsd el, ha bevásárolni mész vagy csak nézelődni egy plázába, ott is tudod használni! A vírusok, köztük az influenza is, inkább az őszi és a téli hónapokban terjednek.

K: De hát kifejezetten újszülötteknek ajánlod, nem fog tavaszra “kinőni” a babám belőle?

V: a tapasztalat azt mutatja, aki már elkezdte használni a STOP! Babakártyát, nem veszi le a mózes lecserélésével, hanem viszi tovább a sportbabakocsira is.

Miért? Mert már megszokták, és bár az idősebb babák immunrendszere erősebb már, mégis egyszerűen szeretnék megóvni gyermeküket attól, hogy mások hozzájuk érjenek.

3 megtekintés0 hozzászólás

© 2020 by Bunny&Friends

0630-6824417 | info.bunnyandfriends@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now