Keresés
  • Adri

A leghasznosabb app a terhességed idején, amit ma letölthetsz

Amikor várandós voltam, mindent tudni akartam. Meséltem már több helyen ennek a hátulütőjéről (sok olyan infó is eléd kerül, amitől beparázol), de az előnyeiről is érdemes szót ejteni.


Hétről hétre kerestem az infókat, éppen miben és hogy fejlődik a babám, mit tudok tenni, hogy a legtöbbet és legjobbat nyújtsam neki ezekben az időszakokban. Rengeteg magyar oldal van, ahol leírják mire számíthatok, de valljuk be őszintén, a telefonunk van állandóan a kezünkben, amin nem weblapokat nézünk túlnyomó részt.


Kerestem, de akkor még nem volt magyar applikáció, ezért az Ovia nevű app-ot használtam.

Imádtam, hogy minden egy helyen volt a babámmal és velem kapcsolatban, folyamatosan lestem éppen mekkora, mi fejlődik éppen, mit szabad és mit nem ebben a szakaszban.. Megbeszélések szünetében is azt nézegettem mekkora lehet a pici keze és lába. Egyszerűen imádtam.


Szerettem volna megosztani mindenkivel ezt az élményt és tudástárat, de a nyelvtudás sajnos nagy akadálya volt ennek.


Mára viszont ez az akadály is elhárult végre! Hiszen ma már elérhető egy fantasztikus applikáció, ami tartalmaz minden fontos információt, szórakoztató és egyben hasznos is!

Megálmodója Németh Nóra, az applikáció pedig a PREGHELLO.

Egy applikáció magyarul, magyar kismamáknak.Miért érdemes letölteni az applikációt?

Követheted a terhességed hétről hétre, megnézheted mit ehetsz és mit nem, számos hasznos listát találsz legyen szó kórházi csomagról vagy otthoni felszerelésekről, és ami egyedülálló, az a Magyarországon elérhető támogatások listája és azok igénylésének menete! És persze a tudástár, amiben bármilyen kérdésedre választ találsz!


Hogyan kapcsolódik ez a Babakártyáimhoz?

Babakártyáim életében új mérföldkőhöz érkeztünk, és ez pedig nem más, mint a Preghello applikációja! Ugyanis októbertől a teendők listájában már a babakártyák is elérhetőek, mint ajánlott, fontos kiegészítő!

Ezzel minden kismama értesülhet erről a lehetőségről, mely jelenleg Magyarországon első és egyedülálló - a STOP Babakártyákról!


Amennyiben kisbabát vársz, azt javaslom, töltsd le a Preghello-t még ma, és élvezd az információáradatot és kedvezményeket, ami azonnal elérhetővé válik számodra a regisztráció után!

A babakártyákat pedig megtalálod az egyéb cukiságok listája alatt! :)A képek forrása a preghello.com és az unsplash.com.

108 megtekintés0 hozzászólás

© 2020 by Bunny&Friends

0630-6824417 | info.bunnyandfriends@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now