Keresés
  • Adri

Miért jó a STOP! Babakártya? Mitől működik?Anyuka vagy. Nem szeretnéd, hogy hozzáérjenek a babádhoz, mert félted a vírusoktól és egyébként is ne nyúljon hozzá idegen. Mindkettő teljesen rendben van, ez az anyai ösztön. Óvni és védelmezni a kisbabád.

De ugyanez az ösztön másokban is fellángol, ha cuki kisbabát lát. Ami önmagában nem lenne baj, de az, hogy - akár ismeretlenként is - azonnal nyúlunk a baba arcához, kezéhez, tappancsához az a probléma.

Egy mosatlan kéz érintése számtalan bacilus és vírus átadását eredményezheti, ami megbetegítheti a kisbabát, akinek az immunrendszere még csak kialakulóban van.

Rászólni másokra viszont nem megy mindenkinek könnyen, kellemetlenül érezzük magunkat, és furának hat kiállni magunkért vagy egy olyan dologért, amit jogosnak érzünk.

Ebben segítenek, a STOP!Babakártyák. Helyetted beszélnek.

Mitől működik a STOP! Babakártya?

🧡 Méret: 7x12 cm a STOP! Babakártya dimenziója, ami pont olyan méret, ami még nem zavaró babakocsira, vagy hordozóra akasztva, de elég nagy ahhoz, hogy azonnal meglássák mások.

🧡 Megjelenés: Figyelemfelkeltő. Nem megszokott jelenség babakocsira vagy hordozóra akasztani kártyákat, ezért azonnal megragadja a tekintetet, és automatikusan elolvassa mindenki, aki látja.

🧡 Színek: Nem túl hivalkodó, mégis színes, érdekes, figyelemfelkeltő. Ugyanakkor illeszkedik a babakocsid vagy hordozód színeihez, ha szeretnél harmóniát a megjelenésetekben 🙂

A cuki minták pedig a babád érdekében kerültek a kártyákra, de választhatod csak feliratos változatban is.

🧡 Felirat: Lényegretörő, semmi mellébeszélés. Pont annyi, ami az agy számára gyorsan feldolgozható és érthető. A szöveg mérete lehetővé teszi, hogy akár 2 méter távolságból is elolvassák.

A STOP!Babakártyákat úgy terveztem, hogy hasznos társad legyen a babázásod idejére.


0 megtekintés0 hozzászólás

© 2020 by Bunny&Friends

0630-6824417 | info.bunnyandfriends@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now