Keresés
  • Adri

Hasznos babaváró ajándékokAmerikában népszerű baby shower itthon is egyre inkább hódít, babaváró buliként.

De hogy mik az igazán hasznos ajándékok, amit ilyenkor egy kismama kaphat? Összeszedtem pár ötletet:


💛 Babaágynemű (pólya, babafészek, szoptatós párna, babatakaró, stb.): Manapság rengeteg szuper ágynemű szetteket talál az ember, érdemes lehet azonban előre egyeztetni a kismamával, mert lehet, hogy van egy konkrét minta vagy színvilág, ami beleillik majd a gyerekszobába.

💛Pelenkatorta: nem csak jól néz ki, de nagyon hasznos is, mivel a pelenka a leggyorsabban fogyó eszköz egy újszülött mellett.

💛Puha játék, szundi kendő vagy rágókat: mindig jól jön, főleg később, fogzási időszakban

💛Ajándékutalvány: Sokan nem szeretik adni, pedig talán az egyik legjobb megoldás, hiszen a kismama pont azt tudja beszerezni, amire szüksége van, így válik igazán jó ajándékká.

💛Babaváró dobozok: Ez a verzió azért lehet jó, mert mindenből egy picikerühet bele, Neked pedig nem kell görcsölnöd azon, hogy nem tudod mire van szüksége egy újszülöttnek.

💛Baba kezét vagy tappancsát megörökítő termékek: egy ajándék, amivel örök emléket adhatsz, szuper meglepetés lehet minden kismama számára.

💛Névre szóló ajándékok: már rengeteg névre szól ajándékot találni a piacon, legyen az könyv, nyaklánc, rágókat, karkötő, kulcstartó, poszterek és illusztrációk, mérföldkőkártyák

💛Anya wellness csomag: az anyukáról se feledkezzünk meg, egy kellemes, visszafogott illatú kozmetikai csomag mindig nyerő választás.

💛STOP!Babakártya: ezen a listán szerepelnie kell az egyik legfontosabb egészségmegőrző terméknek is, ami ma Magyarországon kapható, és ezek a STOP! Babakártyák. Tökéletes ajándék mamának és babának is!

2 megtekintés0 hozzászólás

© 2020 by Bunny&Friends

0630-6824417 | info.bunnyandfriends@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now