STOP! Babakártyák

Mit érdemes tudni a kártyákról?

Babakártyáim egy nagyon fontos célt szolgálnak:

kora- és újszülött babák megóvása érdekében terveztem - mivel immunrendszerük fejletlen, ki vannak téve bacilusok/vírusok támadásainak.

Biztosan találkoztál azzal a jelenséggel, hogy az emberek ösztönösen meg akarnak simogatni mindent, ami cuki: kiskutya, kiscica, növekvő terhes pocak, pici baba.

Terhességem alatt sok olyan cikket olvastam, ami arra hívja fel a figyelmet milyen veszélyes lehet, ha akár babalátogató alkalmával, akár csak egy séta közben valaki kézfertőtlenítés nélkül simogatja meg a baba arcát, kezét vagy lábát, vagy puszit ad neki – így növelve a lehetőségét/veszélyét a kórokozók a kicsi szervezetébe jutásának.

 

Mivel én is anya vagyok, szerettem volna megóvni újszülött babámat a kéretlen simiktől és pusziktól, anélkül, hogy konfliktusba keverednék másokkal. Így születettek meg a Bunny&Friends kártyák.

A kártyát a babakocsi kupolájára lehet rögzíteni, így mindig szem előtt van. Természetesen ez nem a baba elszigetelését jelenti, hiszen minden anyuka saját maga eldöntheti kinek mit enged meg, hanem kifejezettem a kéretlen érintésektől óv meg.

A babakártyák használata:

 

  • A kártyát akaszd fel a babakocsira, kengurura vagy autós hordozóra jól látható helyre, az általunk mellékelt szalaggal vagy egy bármilyen tetszőlegesen választottal.

  • Ellenőrizd, hogy babád nem éri el használat közben, és nem korlátozza őt a mozgásban sem.

  • Időről időre ellenőrizd a kártya rögzítését.

 

Figyelem!

 

A kártyák használatakor fokozottan ügyelni kell, hogy azok a kisgyerekek kezébe és szájába NE kerüljenek, mivel felületük a mindennapi használatból adódóan olyan baktériumokat tartalmazhatnak, melyek egészségükre ártalmas lehet, valamint a kártya nyalogatása, szájba vétele szintén veszély- és balesetforrás, egészségre ártalmas lehet.

A kártyák ára 2490 Ft/db

© 2020 by Bunny&Friends

0670-7826534 | info.bunnyandfriends@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now