STOP! Babakártyák

LovelyForest2-019.png
Bouquet5.png

Mit érdemes tudni a kártyákról?

Babakártyáim egy nagyon fontos célt szolgálnak:

kora- és újszülött babák megóvása érdekében terveztem - mivel immunrendszerük fejletlen, ki vannak téve bacilusok/vírusok támadásainak.

Biztosan találkoztál azzal a jelenséggel, hogy az emberek ösztönösen meg akarnak simogatni mindent, ami cuki: kiskutya, kiscica, növekvő terhes pocak, pici baba.

Terhességem alatt sok olyan cikket olvastam, ami arra hívja fel a figyelmet milyen veszélyes lehet, ha akár babalátogató alkalmával, akár csak egy séta közben valaki kézfertőtlenítés nélkül simogatja meg a baba arcát, kezét vagy lábát, vagy puszit ad neki – így növelve a lehetőségét/veszélyét a kórokozók a kicsi szervezetébe jutásának.

 

Mivel én is anya vagyok, szerettem volna megóvni újszülött babámat a kéretlen simiktől és pusziktól, anélkül, hogy konfliktusba keverednék másokkal. Így születettek meg a Bunny&Friends kártyák.

A kártyát a babakocsi kupolájára lehet rögzíteni, így mindig szem előtt van. Természetesen ez nem a baba elszigetelését jelenti, hiszen minden anyuka saját maga eldöntheti kinek mit enged meg, hanem kifejezettem a kéretlen érintésektől óv meg.

A babakártyák használata:

 

  • A kártyát akaszd fel a babakocsira, kengurura vagy autós hordozóra jól látható helyre, az általunk mellékelt szalaggal vagy egy bármilyen tetszőlegesen választottal.

  • Ellenőrizd, hogy babád nem éri el használat közben, és nem korlátozza őt a mozgásban sem.

  • Időről időre ellenőrizd a kártya rögzítését.

 

Figyelem!

 

A kártyák használatakor fokozottan ügyelni kell, hogy azok a kisgyerekek kezébe és szájába NE kerüljenek, mivel felületük a mindennapi használatból adódóan olyan baktériumokat tartalmazhatnak, melyek egészségükre ártalmas lehet, valamint a kártya nyalogatása, szájba vétele szintén veszély- és balesetforrás, egészségre ártalmas lehet.

A képeket szerzői jogok védik, a képek bárminemű felhasználása tilos!

A kártyák ára:

STOP!Basic: 1990 Ft/db 

STOP!Basic csomag:  7990 Ft/5 db kártya

STOP!Virus: 1990 Ft/db

STOP!Floral: 2490 Ft/db

STOP!Dots: 2490 Ft/db

STOP!Gold: 2490 Ft/db

Kifutó termékek: 1490 Ft/db

STOP! BASIC

Az alap kártyacsomag a visszafogottabb mintákat, letisztult dizájnt keresőknek készült.

STOP! FLORAL

Egy virágos kártyacsomag azok számára, akik a virágos motívumokat, pasztellesebb színeket keresik.

STOP! DOTS

Szereted a feltűnő mintákat? Szeretnéd, ha egyből látná mindenki a kártyát a babakocsidon? Akkor ez a kártyacsomag neked lett kitalálva! Pöttyös és színes, elérhető figurás és csak szöveges verzióban is.

STOP! GOLD

Az arany csomag a limitált kártyáké. Itt megtalálhatod az első széria kedvenc kártyáit újragondolva, illetve szezonális (pl.karácsonyi) kártyákat. Feltűnő, színes, és mégis egységes dizájn, arany keretben.

STOP! VIRUS

Járványok és vírusok időszakában minden lehetséges módon az egészségmegőrzésre kell koncentrálni. Ezért születtek az INFLUENZA és COVID kártyáim. Semmi mellébeszélés: STOP! Ne érj hozzám!

Kifutó termékek

Első széria kártyái, csak a készlet erejéig rendelhetőek.